“N-VA Lommel onderneemt voor verandering”

Op 19 april 2012

De Lommelse N-VA-lijst wordt versterkt met Kris Vanden Boer en Johan Mertens. Beide ondernemers willen zich inzetten voor de lokale zelfstandigen en middenstand. “Het afgelopen decennium heeft Lommel flinke stappen vooruit gezet. Tijd om door te zetten en stilstand geen kans te geven”, besluiten beide kandidaten.

Kris Vanden Boer en Johan Mertens vervoegen N-VA-lijst

Bestuurslid Kris Vanden Boer (37) is gebeten door de ondernemersmicrobe en werkt als verzekeringsadviseur. “De lokale middenstand en ondernemers zorgen voor jobs en welvaart in onze stad. Met Kristalpark III beschikt Lommel over een enorm economisch potentieel. Voor de Lommelaar biedt dit kans op tewerkstelling in eigen regio, zowel voor arbeiders als bedienden.”

Johan Mertens (46) kan 20 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer voorleggen. De lokale Lommelse horeca kent geen geheimen voor hem. Ook horeca en toerisme zorgen voor werkgelegenheid en ontspanning. “Stad Lommel en de middenstand kunnen elkaar versterken. Dit kan door de Lommelse ondernemers en de middenstand meer te betrekken bij zowel inspraak als uitvoering van het beleid.”

Ondernemen om Lommel te veranderen

Lommel moet opnieuw een bloeiend handelscentrum worden. Tussen 2008 en 2012 steeg de leegstand in Lommel van 7,9 naar 8,9 %. Dat is meer dan het Limburgse gemiddelde van 8,2 %. Na het opnieuw open stellen van de Kerkstraat moeten ruime parkeerzones nabij het centrum gecreëerd worden. Beide kandidaten onderstrepen het belang om jonge, talentvolle ondernemers te ondersteunen. Hetzelfde geldt in de begeleiding van werknemers die aan het werk willen in eigen regio.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is