“Valérie van Gastel vernieuwingskandidaat N-VA Lommel”

Op 15 mei 2012

Valérie van Gastel is kandidate voor de Lommelse N-VA-lijst. Valérie is zaakvoerder van dagbladhandel de Kiosk in Lommel-Kattenbos. Zij is gehuwd met Jo Geerinckx en mama van Cara en Elena.  

Valérie van Gastel kandidate voor N-VA Lommel   Valérie van Gastel

 

Valérie van Gastel (33) is afkomstig uit Merksem en verhuisde acht jaar geleden naar Lommel. Samen met haar man Jo Geerinckx baat zij een krantenkiosk uit in Lommel Kattenbos.  Jo verdedigde jarenlang de kleuren van fusieclub KVSK United en is vandaag nog steeds actief in  het voetbal.  Valérie vult haar vrije tijd creatief en sportief in met haar twee dochters. Ik voel me thuis bij de Lommelse N-VA-afdeling waar een sportman zoals Fons Hamblok een prominente rol vervult.  “Ik wil me engageren om onze aangename Lommelse gemeenschap nog verder uit bouwen. Mijn interesses gaan vooral uit naar sport en recreatie, cultuur en jeugdwerking. Als studente in het volwassenenonderwijs wil ik me ook daarin verdiepen.“

De verandering in beweging zetten

De N-VA hecht veel belang aan het Lommelse sportgebeuren. “Sport is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, het speelt ook een grote rol in ons sociale leven. N-VA Lommel zet in op een aangenaam sportklimaat met een gevarieerd aanbod waarin iedere Lommelaar zijn gading vindt. Van recreant tot professional. Ons motto gaat uit van ‘Sport – voor – Allen’. Een doelstelling die bereikt wordt door een kwalitatief en financieel haalbaar infrastructuurbeleid te voeren. Het door de sp.a reeds in 2006 beloofde zwembad is een eerste dossier dat  ik samen met Fons Hamblok in goede banen wil leiden”, besluit Valérie.


Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is