Gevaarlijke toestanden op kruispunt aan de Groote Hoef

Op 1 juni 2007

Lommel - Zwakke weggebruiker aan zijn lot overgelaten. De aanpassingswerken aan het kruispunt op N71 in Lommel ter hoogte van de Groote Hoef zijn al bijna drie maanden achter de rug, maar de signalisatie voor voetgangers en fietsers is nog steeds niet in orde. Fietsstroken en zebrapad eindigen nu op een verhoogde en onafgewerkte boord. Bovendien stemt de wegmarkering niet overeen met het te volgen tracé en brengt deze onduidelijke situatie de zwakke weggebruiker in gevaar.

Voor de N-VA blijft investeren in veilige fiets- en voetpaden en oversteekplaatsen een topprioriteit.Wij betreuren dat de afwerking van het kruispunt aan de Groote Hoef zo lang op zich laat wachten. Lommel profileert zich al jaren als fietsstad en dat juichen wij alleen maar toe, maar het vraagt ook inspanningen om het zo te houden.

N-VA Lommel dringt er op aan dat het stadsbestuur werk maakt van dit probleem, en snel voor een oplossing zorgt. Bij de aanpassingen van de overige kruispunten op N71 mag dit probleem zich niet herhalen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is