N-VA Lommel zet Leen Kwanten als eerste vrouw op de lijst

Op 11 april 2012

Het afdelingsbestuur van N-VA Lommel heeft volksvertegenwoordiger Peter Luykx aangeduid als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Leen Kwanten en Fons Hamblok kandideren op twee en drie. Gemeenteraadslid Theo Stelten duwt de lijst. N-VA Lommel wil de huidige tweemansfractie gevoelig uitbreiden in oktober.

Peter Luykx trekt lijst

Peter (47) zetelt sinds 2006 als fractieleider in de gemeenteraad. Een jaar later werd hij volksvertegenwoordiger in het federaal parlement. Als voormalig bedrijfsleider is hij vooral actief in de commissies Bedrijfsleven en Buitenlandse Zaken. Zijn ervaring als kamer- en gemeenteraadslid wil hij inzetten voor Lommel.

Leen Kwanten eerste vrouw

Bestuurslid Leen (27) is de eerste vrouw op de lijst. Zij is ordermanager bij het Eindhovense VDL. “In mijn functie ben ik een echte teamspeler die communicatie, stiptheid en doelgerichtheid hoog in het vaandel draagt. Die waarden vind ik ook terug bij de N-VA. In Lommel zijn de ondersteuning van onze bedrijven en een gezond evenwicht tussen werk, gezin, wonen en ontspanning.”

Fons Hamblok op drie, Theo Stelten duwt

Voormalig Europees kampioen triatlon Fons Hamblok (51) vervolledigt de top 3. In 2006 greep hij net naast een zetel in de gemeenteraad. Vandaag zetelt hij voor de N-VA in het AGB Sport & Recreatie. Deze legislatuur heeft Theo (70) zich opgewerkt tot energie- en milieuspecialist van onze fractie. Als actieve senior bekommert Theo zich ook over deze doelgroep. Bevordering van vrijwilligerswerk voor en door senioren.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is