Minister Reynders ontmoet bedrijfswereld in Lommel

Op 11 juli 2018, over deze onderwerpen: Economie en ondernemen
Minister Reynders ontmoet Limburgse ondernemers in Lommel

Vice-Eerste minister en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders ontmoette de Limburgse bedrijfswereld op maandag 9 juli 2018 in Lommel. Initiatiefnemers waren de werkgeversorganisatie VKW Limburg en federaal volkvertegenwoordiger Peter Luykx (N-VA). Zij organiseerden de topontmoeting in het nieuwe Lommelse Hotel Corbie.

 

Centraal thema

“Waar naartoe met onze internationale handel en export” was het centrale thema. Het werd een boeiende avond voor alle Limburgse ondernemers en bedrijfsleiders die internationaal actief zijn of willen zijn.

Tijdens de topontmoeting met de Limburgse ondernemers en bedrijfsleiders besprak de minister brandend actuele thema’s zoals de impact van Brexit op de Limburgse economie, de handelsakkoorden die onderweg zijn en de internationalisatie van Limburgse bedrijven.

 

Belang van het evenement

Initiatiefnemer Peter Luykx verheugde zich op deze avond: “De impact en het gewicht van Europese wetgeving en internationale ontwikkelingen op onze regio worden al te vaak onderschat. Men beseft te weinig hoe belangrijk Europa en het buitenland zijn voor Limburg. Ik ben zeer tevreden dat VKW Limburg en ikzelf het belang van internationalisatie van Limburgse bedrijven met dit evenement in de verf kunnen zetten.”

De bijeenkomst vond plaats in het fonkelnieuwe Hotel Corbie aan de ring in Lommel.

 

Peter Luykx spreekt de Limburgse ondernemers toe in Lommel

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is