N-VA Lommel bezoekt Beau-fort kinderopvang

Op 6 juni 2017, over deze onderwerpen: Lokaal sociaal beleid - OCMW

Een delegatie van N-VA Lommel heeft vrijdag 2 juni samen met volksvertegenwoordigster Lies Jans het kinderopvangcentrum van Beau-fort in het Kristalpark bezocht.

Ze waren onder de indruk van het totaalconcept dat deze mensen bedacht hebben om kinderen te kunnen ontvangen.

De gedachte dat ouders vandaag de dag wel eens "ont-zorgd" mogen worden, werd gekoppeld aan een zeer brede aanpak om kinderen voorschools en naschools te ondersteunen met al hetgeen ze nodig hebben.

Beau-fort biedt ondermeer logopedie, kinesitherapie, huiswerkbegeleiding, een kinderpsychologe, vervoer van en naar activiteiten buiten de opvang, danslessen, muzieklessen, yoga en zelfs techniektrainingen voetbal aan. Voor de ouders is er een maaltijddienst, kan u gebruik maken van een strijkdienst of een een afhaaldienst voor onlinebestellingen van pakjes, er zijn groepslessen sport en men heeft zelfs ook danslessen op het programma staan!

Karel Wieërs, Leen Kwanten, Rina Alen en Janine Merkelbach kregen een uitgebreide rondleiding en willen de mensen van Beau-fort bedanken voor hun deskundige uiteenzetting en het warme onthaal dat we kregen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is