N-VA Lommel scoort met beste campagnelied op VTM Nieuws #STEM2018

Op 9 oktober 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Op 8 oktober werd het campagnelied van N-VA Lommel door de campagnewatcher van vtm nieuws uitgeroepen tot het beste campagnelied. Het lied werd een week geleden gelanceerd door N-VA Lommel voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Ondertussen werd het lied ook al opgepikt door Q Music, Radio 2 en het televisieprogramma "Beste Kijkers" op VTM.

 

 

https://nieuws.vtm.be/politiek/mee-met-de-verkiezingen-100-seconden - klik de link voor de 100 seconden met op het einde het campagnelied!

Op Facebook konden de kandidaten van N-VA Lommel vaststellen dat hun leuke parodie "booming" is: in totaal nu al meer dan 30.000 keer bekeken. De tekst van het lied werd door de kandidaten gezamenlijk geschreven, de solostemmen zijn van Valérie van Gastel en Wannes Wilms en de rest zong mee in koor. De geluidsopnames gebeurden in een professionele studio op Lommel-Kolonie, Studio Eleven van Kevin Van Hout.
Het filmpje werd gemaakt door Johan Luykx. (www.chitra.be)

Nieuwsgierig? Kijk en zing mee! Het campagnelied is te vinden bij de nieuwsrubriek op lommel.n-va.be en overal op social media.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is